foto

Alexandr Lyrčikov

  • nar. 19.2.1969 (52 let)
    Biryulka, Irkutskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Babuška ljogkogo poveděnija
2008 Nepobědimyj
2007 Slušaja tišinu
1998 Retro vtrojom
1996 Novogodňaja istorija
1995 Ja - russkij soldat
1994 Serp i molot

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
Staraja gvardija (TV seriál)
2018 Duet po pravu (TV seriál)
Grand (TV seriál)
Ot něnavisti do ljubvi (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Pikovyje damy (S01E12)
2016 Kurkul (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Ťomnaja storona duši (TV seriál)
2014 Pjatnickij (TV seriál)
Maski (S04E32)
Tajnaja svjaz (S04E23)
Raskol (S04E14)
další epizody (13)
Ment v zakoně (TV seriál)
Bednyje ljudi (S09E10)
2013 Pjatnickij (TV seriál)
Zaščita Ziminoj (S03E30)
Mjortvyje podoždut (S03E29)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Kak vyjti zamuž za millioněra (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Lesnyje braťja (S02E17)
Cejtnot (S02E15)
Sosed (S02E13)
Dikij (TV seriál)
Zoloto mafii (S03E14)
2011 Sročno v nomer (TV seriál)
Chitryj chod (S03E12)
Gastroljory (S03E11)
Dobraja tradicija (S03E10)
další epizody (12)
Kodex česti (TV seriál)
Afera (S05E03)
2010 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2008 Ťažjolyj pesok (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Bez sroka davnosti (S02E12)
Ikona (S02E11)
Zolotoj oleň (S02E10)
další epizody (7)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Igry bez pravil (S01E12)
Kak stať modělju (S01E11)
Bolšije stavki (S01E09)
další epizody (7)
2006 Syščiki (TV seriál)
Zolotoj medalon (S05E07)
2005 Aeroport (TV seriál)
Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
I rab, i car (S01E01)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Mikstura ot kosoglazija (S02E03)
2004 Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Osobennosti gorodskoj rybalki (S01E10)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Ja - ubijca (S03E12)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky