foto

Kirill Burdichin

  • nar. 8.8.1980 (40 let)
    Yaroslavl, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Žažda (TV film)
2010 Prjačsja!
2008 Ot tjurmy i ot sumy (TV film)
Sčastlivogo puti (TV film)
2006 Semejnyj užin (TV film)

TV seriály

2014 Běsy (TV seriál)
Dve legendy (TV seriál)
Legavyj 2 (TV seriál)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
2012 Tri dňa lejtenanta Kravcova (TV seriál)
2011 Kaby ja byla carica... (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Chitryj chod (S03E12)
Gastroljory (S03E11)
Jarosť (S03E07)
další epizody (7)
2010 V lesach i na gorach (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Bez sroka davnosti (S02E12)
Butikovaja děrevňa (S02E09)
Staromodnoje prestuplenije (S02E08)
další epizody (5)
2007 Gorodskoj romans (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Akselbanty (S01E12)
Sročno v nomer (TV seriál)
Igry bez pravil (S01E12)
Černyj bumer (S01E10)
Černyje dyry (S01E07)
další epizody (7)
Zaščita protiv (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Radi ljubvi (S03E08)
2005 Aeroport (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Korporacija (S02E05)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2001 Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Tri kapitana (TV seriál)
Vspyška (TV seriál)
2018 Pulja (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
Živaja mina (TV seriál)
2017 Mjatěž (TV seriál)
Četvjortaja smena (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Mjortv na 99% (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
2014 Dve legendy (TV seriál)
2013 Kult (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky