foto

Michiel Romeyn

  • nar. 19.1.1955 (66 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wat is dan liefde
2017 Quality Time
Rodinný hotel
Ron Goossens, Low-Budget Stuntman
2016 Familieweekend
Moos (TV film)
2015 De grote Zwaen
2012 Alles is familie
Zombibi
2011 Můj dědeček lupičem
2008 Dopis pro krále
2007 Alles is liefde
2006 Afblijven
2005 Een gelukkige hand
1991 Prosperovy knihy
1990 Na křídlech slávy
1989 Mijn vader woont in Rio
1987 Orionnevel, De
Van geluk gesproken
1985 Denk aan mij

TV seriály

2021 Trecx (TV seriál)
2020 Rudy's Grote Kerstshow (TV seriál)
2014 Bluf (TV seriál)
2013 Caps Club (TV seriál)
Danni Lowinski (TV seriál)
2011 Rembrandt en ik (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Boks (TV seriál)
1996 Kleine Nachtmerrie, Eine (TV seriál)
1993 Flodder (TV seriál)
1991 In voor- en tegenspoed (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Jiskefet (TV seriál)

Dokumentární

2003 Alles komt ergens van

Scenáristická filmografie

TV seriály

2021 Trecx (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky