foto

Arnold Gelderman

  • nar. 1.2.1938 (81 let)
    Voorburg, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Joey's eerste gevecht
2011 Razend
2006 Sssshht!
1996 Mortinho por Chegar a Casa
1983 Drak medvídka Bommela
1979 Bobo Jacco
Tiro
Twee vrouwen
1974 Podezřelí
1973 Uilenspiegel (TV film)
1964 Nejkrásnější podvody světa
1962 Nejdelší den

TV seriály

2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Het glazen huis (TV seriál)
2002 Intensive Care (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Voor hete vuren (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Ha die Pa! (TV seriál)
Vrienden voor het leven (TV seriál)
1976 Homme d'Amsterdam, L' (TV seriál)
1975 Oorlogswinter (TV seriál)
Uit de wereld van Roald Dahl (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
1973 Waaldrecht (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)

Dokumentární

2002 Addo, koning der dieren

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace