foto

Jurij Konopljannikov

  • nar. 18.9.1950 (70 let)
    Sevastopol, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Perevod s německogo (TV film)
2015 Čužaja milaja (TV film)
2014 S 8 marta, mužčiny!
2013 Osobyj slučaj

TV seriály

2019 Zoloto Lagina (TV seriál)
2018 Godunov (TV seriál)
2017 Zerkala ljubvi (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
další epizody (23)
2015 Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Petlja Nesterova (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
Čtec (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2014 Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Kosatka (TV seriál)
Taťjanina noč (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Valtěr (S03E24)
Nikto ně zabyt (S03E23)
Predatěl (S03E22)
další epizody (8)
2013 Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Zolotaja lichoradka (S06E20)
2012 Strana 03 (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Žertva psichologii (E15)
2011 Po gorjačim sledam (TV seriál)
Prokurorskaja proverka (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Chod koněm (E56)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Krest v kruge (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Pristav (S06E09)
2007 Sled (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky