foto

Tomoja Warabino

  • nar. 4.8.1987 (33 let)
    Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Koi no šizuku
2012 Miss Boys! Yûjô no yukue-hen
2010 Riaru onigokko 2
2009 Crows Zero II

TV seriály

2020 Jókai share house (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2019 Hakui no senši (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Jadži x Kita: Ganso Tókaidóčú hizakurige (TV seriál)
Onna jakuša to donmari hikeši (Odawara) (E02)
Šiba kóen (TV seriál)
2015 Mašširo (TV seriál)
2014 Kamen Raidâ Doraibu (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
2012 Teen Court ~10-dai no Saiban~ (TV seriál)
2011 Misaki Number One!! (TV seriál)
2010 Azamijô no lullaby (TV seriál)
2008 Gokusen 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky