foto

Sergej Čerdancev

  • nar. 26.3.1983 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Moskovskije tajny. Sjem sesťor (TV film)
2017 Priťaženije
Spacewalker
2016 Čelovek iz buduščego

TV seriály

2019 Otčajannyje (TV seriál)
Poljarnyj (TV seriál)
2018 Ljubov po najmu (TV seriál)
2017 Operetta kapitana Krutova (TV seriál)
Sledstvije ljubvi (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Boj bez pravil (S01E74)
Čistoserděčnoje priznanije (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Proščaj, oružije (S04E22)
Slučajnyj vystrel (S04E21)
Děrevenskij bljuz (S04E19)
další epizody (8)
2016 Odin protiv vsech (TV seriál)
Olga (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
Rajon tmy. Chroniki povsedněvnogo zla (TV seriál)
Vtoraja žizň (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Vygodnyj ženich (S09E05)
2014 13 (TV seriál)
Chorošije ruki (TV seriál)
Kuprin. Pojedinok (TV seriál)
Perevozčik (TV seriál)
Čužaja žizň (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Vybiraja storonu (S03E18)
Vsego odna noč (S03E10)
Žertva (S03E09)
Lesnik (TV seriál)
Miňor (S03E06)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Bratany 4 (TV seriál)
Etaž (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Mesto, gdě každyj možet... (S02E28)
Pustoj baraban (S02E17)
Seryj kardinal (S02E07)
další epizody (5)
Ment v zakoně (TV seriál)
Samozvaněc (S07E02)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky