foto

Ivan Martynov

  • nar. 21.1.1984 (35 let)
    Nikolskoe, Leningradskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Prostaja istorija
2008 Volšebnik
2007 1814

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 God kultury (TV seriál)
2016 Šaman (TV seriál)
Semja (S03E01)
2015 Dudočka krysolova (TV seriál)
2014 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Lesnaja tropa (S02E17)
2013 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Natašeňka (S13E23)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Karmanniki (S01E04)
Advokat (TV seriál)
Rodstvennyje duši (S07E21)
2010 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Mašina dlja killera (S07E01)
2009 Kamenskaja (TV seriál)
Soavtory (S05E05)
2008 Vsegda govori "vsegda" 4 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Puť meča (S09E29)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Karta smerti (S08E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky