foto

Valerij Zelenskij

  • nar. 15.4.1980 (39 let)
    Baranovichi, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tri v odnom 3 (TV film)
2014 Ujezdnaja drama (TV film)
2013 Vot eto ljubov!
Zombi kanikuly 3D
2010 Oko za oko (TV film)
2009 Dněprovskij rubež
Krasnyj ljod. Saga o chantach Jugry
Odstřelovač: Odvetná zbraň (TV film)
2007 Iděalnaja žena (TV film)
2006 Poslední obrněný vlak

TV seriály

2019 Otčim (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
Cvet speloj višni (TV seriál)
Ogoň, voda i ržavyje truby (TV seriál)
2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Domrabotnica (TV seriál)
Farca (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Drugaja semja (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
U vas budět rebjonok... (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
2013 Zemljak (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
Smerť špionam. Udarnaja volna (TV seriál)
2011 Komanda 8 (TV seriál)
Navigator (TV seriál)
Syn (E16)
Vspomniť vsjo (E15)
Lovuška (E14)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Gluchar (S02E05)
2009 Sud (TV seriál)
Žestokosť (E23)
Zastava Žilina (TV seriál)
2008 Vyzov (TV seriál)
Zona vozmezdija (S03E01)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Ličnoje dělo (S04E01)
2004 Kadeti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky