foto

Allard van der Scheer

  • nar. 21.8.1928
    Den Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko
  • zem. 10.1.2014 (85 let)
    Muiderberg, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Drobek
Man, vrouw, hondje (TV film)
1986 In de schaduw van de overwinning
1981 Mensen zoals jij en ik
1979 Martijn en de magiër
1976 Peter en de vliegende autobus
1973 Geen paniek
1972 De inbreker
VD
1971 Wat zien ik?

TV seriály

2010 Bloedverwanten (TV seriál)
2006 Boks (TV seriál)
Juliana, prinses van oranje (TV seriál)
2005 Parels & zwijnen (TV seriál)
2004 Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
1998 Zeeuws meisje (TV seriál)
1995 M'n Dochter en Ik (TV seriál)
1994 Een galerij (TV seriál)
1993 Het zonnetje in huis (TV seriál)
1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)
Uit de school geklapt (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
1990 In de vlaamsche pot (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
Vreemde praktijken (TV seriál)
We zijn weer thuis (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
1972 Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? (TV seriál)
1969 Schaep met de 5 pooten, 't (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky