foto

Alisa Petrova

  • nar. 26.7.1990 (29 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mesť kak lekarstvo (TV film)
Tri v odnom (TV film)
2016 Kuzněc mojego sčasťa (TV film)
2013 Buduščeje soveršennoje (TV film)
2012 Pover, vsjo budět chorošo... (TV film)

TV seriály

2019 Serebrjanyj otblesk sčasťja (TV seriál)
2018 Akvareli (TV seriál)
Doktor Ulitka (TV seriál)
Galina (TV seriál)
Něraskrytyj talant 3 (TV seriál)
2017 Dom farfora (TV seriál)
2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
2015 Kapkan dlja zvezdy (TV seriál)
Koroleva krasoty (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Pljus Ljubov (TV seriál)
U vas budět rebjonok... (TV seriál)
2013 Parfjumerša (TV seriál)
Pod znakom luny (TV seriál)
2012 Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
2011 Komanda 8 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky