foto

Lorena Segura York

  • nar. 1980
    Sherman Oaks, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Catching Faith 2
2018 At Your Own Risk
2015 Catching Faith
2012 Home Sweet Home
2009 Last Low Tide, The
2006 The Substance of Things Hoped For
2005 Virginia
2004 Bob Steel
Pact, The
2003 Party Foul

TV seriály

2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
2010 Událost (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Dvě svatby (S07E15)
2009 Outnumbered (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Přátelé a rodina (S03E01)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2007 Virgin of Akron, Ohio, The (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Blesková vražda (S03E04)

Host

TV pořady

2003 LATV Live (TV pořad)
2001 Amazing Race: O milion kolem světa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky