foto

Şükriye Dönmez

  • nar. 1971
    Avanos, Niğde, Central Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Evet, beru si tě!
Suzuki (studentský film)
2006 Edwin Brienen's Hysteria
2005 Čas přání (TV film)
2001 Venus Talking
2000 Maries Herz
1999 Der arabische Prinz (TV film)
1996 Cemile
1995 Cemile Ve Umudun Masalı
Sensin - Du bist es!

TV seriály

2013 Galip Dervis (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace