foto

James Blankenfeld

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Righteous
2014 Knightmare
The Jersey Devil
2012 Temný rytíř povstal

TV seriály

2013 Deception (TV seriál)
2011 Pronásledovaní: Někdo mě sleduje (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Righteous

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace