foto

Sue Ann Gilfillan

  • nar. 15.10.1930
    Barnet, Vermont, USA
  • zem. 12.3.2017 (86 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Partneři ve zločinu
1994 Beans of Egypt, Maine, The
1989 Final Days, The (TV film)
Růžový Cadillac
1988 Únos letu číslo 847 (TV film)
1985 Časný mráz (TV film)
1983 Another Woman's Child (TV film)
1981 Princess and the Cabbie, The (TV film)
1980 Scarlett O'Hara War, The (TV film)
1979 Náš syn Ronchie (TV film)
Vlak naděje (TV film)
1969 The Wedding Party

TV seriály

1993 Queen (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
Poker (S01E08)
1979 Kořeny (TV seriál)
Part III (1914–1918) (E03)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
In the Beginning (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1960 The Robert Herridge Theater (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Secret Storm (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky