foto

Anya Epstein

  • nar. 10.7.1970 (49 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
What Big Ideas (S02E04)
2017 Aféra (TV seriál)
307 (S03E07)
2016 Aféra (TV seriál)
302 (S03E02)
2015 Aféra (TV seriál)
210 (S02E10)
204 (S02E04)
2014 Gracepoint (TV seriál)
2010 V odborné péči (TV seriál)
Adele - týden 7. (S03E28)
Adele - týden 6. (S03E24)
Adele - týden 5. (S03E20)
další epizody (7)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2000 Beat, The (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
What Big Ideas (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace