foto

Hugo Björne

  • nar. 4.2.1886
    Varberg, Hallands län, Švédsko-norská unie
  • zem. 14.2.1966 (80 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 Sällskapslek
1962 Vita frun
1961 Han som fick leva om sitt liv (TV film)
Karneval
1960 Soudce
1959 Brott i paradiset
Himmel och pannkaka
Lejon på stan
1958 Bock i örtagård
1957 En drömmares vandring
Gårdarna runt sjön
1956 Det är aldrig för sent
Egen ingång
Kulla-Gulla
Ratataa eller The Staffan Stolle Story
Sista paret ut
1955 Paradiset
1954 De röda hästarna
En karl i köket
Herr Arnes penningar
Karin Månsdotter
1953 Barabbas
Glasberget
Skuggan
Ukryté v mlze
1952 Adolf i toppform - a.z.
Kärlek
När syrenerna blomma
Trots
1951 Dårskapens hus - a.z.
Livat på luckan
1950 Bílá kočka
1949 Jen matka
1948 Lars Hård
Nu börjar livet
Solkatten
1947 Ingen väg tillbaka
Nattvaktens hustru
1946 Försök inte med mej ..!
Když louky kvetou
Möte i natten
1945 Den allvarsamma leken
Galgmannen
Zločin a trest
1944 Až se rozední
Den heliga lögnen
Den osynliga muren
Excellensen
Kejsarn av Portugallien
Kungajakt
Lidé z Hemso
Prins Gustaf
Räkna de lyckliga stunderna blott
Stopp! Tänk på något annat
Tragická sonáta
Štvanice
1943 Anna Lans
Det brinner en eld
Det går som en dans...
Herre med portfölj
I dag gifter sig min man
Katrina
Král smíchu
Tåg 56
Ungt blod
Örlogsmän
1942 Flickan i fönstret mitt emot
Hra nebes
Lyckan kommer
Lågor i dunklet
Man glömmer ingenting
Rid i natt!
1941 Bara en kvinna
Första divisionen
I natt - eller aldrig
Lasse-Maja
Lärarinna på vift
Soliga Solberg
Stackars Ferdinand
Striden går vidare
Så tuktas en äkta man
Ung dam med tur
1940 ...som en tjuv om natten
Alle man på post
Hanna v lepší společnosti
Kronans käcka gossar
Přítelkyně pana bankéře
1939 Filmen om Emelie Högqvist
Frun tillhanda
Králova milenka
1938 Fram för framgång
Sol över Sverige
1937 Bergslagsfolk
Familjen Andersson
Mamma gifter sig
Ryska snuvan
1936 Fröken blir piga
Intermezzo
Johan Ulfstjerna
Samvetsömma Adolf
Spöket på Bragehus
1935 Ungkarlspappan
1934 Karl-Fredrik ve vládě
Kvinnorna kring Larsson
Pettersson - Sverige
Sången till henne
1933 Hälsingar
Kanske en diktare
1932 Värmlänningarna
1931 En kärleksnatt vid Öresund
1930 Doktorns hemlighet
1928 Gustaf Wasa del I
Synd
1927 Arnljot
1926 Fänrik Ståls sägner/del I
Fänrik Ståls sägner/del II
Min fru har en fästman
1925 Två konungar
Zatracenci
1924 Grevarna på Svansta
1923 Gunnar Hedes saga
Närkingarna
1922 Obklíčený dům
1920 Thora van Deken
1919 Život předků
1918 Nattliga toner
Nobelpristagaren
Thomas Graals bästa barn
1917 I mörkrets bojor
Mellan liv och död
Mysteriet natten till den 25:e
1916 Fången på Karlstens fästning
1913 Ingeborg Holmová
Löjen och tårar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky