foto

Kjóko Hamura

  • nar. 5.4.1960 (59 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Gensei šugošin P hjoro ikka OVA
1987 Bubblegum Crisis
1986 Gall Force: Eternal Story
1985 Dream Hunter Rem
Ginga hjórjú Vifam: "Keito no kioku" – Namida no dakkai sakusen!!
Ginga hjórjú Vifam: Kieta džúninin
1984 Ginga hjórjú Vifam: Acumatta džúsannin
Ginga hjórjú Vifam: Kačua kara no tajori

TV seriály

2008 Himicu: The Revelation (TV seriál)
2007 Claymore (TV seriál)
MapleStory (TV seriál)
Šigurui (TV seriál)
2006 Kiba (TV seriál)
Sóten no ken (TV seriál)
2004 Monster (TV seriál)
1989 Biriken nandemo šókai (TV seriál)
Peter Pan no bóken (TV seriál)
Tenkú senki Šurato (TV seriál)
1988 Biriken (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
1986 Maison ikkoku (TV seriál)
1985 Musaši no ken (TV seriál)
1984 Glass no kamen (TV seriál)
1983 Ginga hjórjú Vifam (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace