foto

Patty Hannock

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Trouba k pohledání
2014 3 dny na zabití
2012 Kapitál
2011 360
2008 LOL
2006 Srdečná dohoda
2005 Někdy v dubnu (TV film)
2004 La méthode anglaise
2003 Affaire Dominici, L' (TV film)
Cette femme-là
2000 Vatel
1999 Passé-composé (TV film)
1996 Vice vertu et vice versa (TV film)
1994 La Machine
1992 Méchant garçon
1989 Chambre à part
1981 Sredni Vashtar

TV seriály

2010 Interpol (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1993 Chef! (TV seriál)
Regards d'enfance (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky