Reklama

Reklama

Jeanne má každý rád

  • Francie Tout le monde aime Jeanne (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jeanne měli vždycky všichni rádi. Ona sama se však dnes nenávidí a kvůli velkým dluhům musí odjet do Lisabonu a prodat byt po své zesnulé matce. Na letišti narazí na Jeana, podivínského a trochu dotěrného bývalého spolužáka ze střední školy. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer

Recenze (7)

Monggol 

všechny recenze uživatele

Tie animované vsuvky vôbec nevadili. Naopak, boli zábavné a trefné. Ako inak by sa dal tak perfektne vyjadriť ten vnútorný (seba)hodnotiaci monológ či dialóg, ktorý každý človek viac či menej vedie, či už vedome alebo podvedome. A škoda, že ma nikdy nenapadlo pozdvihnúť nejakej žene sebavedomie vetou: "Si dobrá, ty ešte rozvrátiš mnoho manželstiev". ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Velká škoda animvaných vsuvek, protože jinak absolutní paráda. Není to tak časté abych dokázal souznít že ženskou hrdinkou, ale tahle byla parádní ten její nasarně - rezignovaný výraz a díky jejímu znamýmu i docela bizardní situace a dialogy se nám rodily i slušně bizardní situace. Po tom co se spolu vyspali jí řekl taky luxusní hlášku "pořád si dobrá, neboj ty ještě rozvrátíč manžleství". Super pohodovej snímek ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Banky vám dávajú dáždnik vtedy, keď je dobré počasie.“ Pravdepodobne najpravdivejšia hláška, ktorá vo filme zaznie. Zvolená forma – časté používanie animovaných obrázkov – v poriadku, ale herecky a z hľadiska dialógov bohužiaľ silne podpriemerná záležitosť. Škoda, pretože prvý film režisérsky C. Devaux sa začal sľubne. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Melancholická komedie. Tenhle druh černého humoru mi sedne. Po přečtení recenzí jsem měl trochu obavy z kreslených vsuvek, ale byly funkční, graficky elegantně zvládnuté a představovaly jakýsi vnitřní hlas hlavní hrdinky. Snad každý v sobě nosíme takové strašidýlko. Postavy jsou vesměs lehce cáklé, je tam spousta pěkných scén, třeba jak chlápek učí svoji malou neteř krást v supermarketu, a mnoho skvělých hlášek. Film v podstatě postrádá konec, ale příběhy tohoto druhu ani konec nemívají, žádná katarze se nekoná. Každopádně jsem se dobře bavil. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Absolutně nejsem cílovka téhle neurotické anabáze ženy 35 plus, přesto tomu přiznávám určité kouzlo a vtip. Jen ten tón a infantilní animované vsuvky mě z toho vytrhovaly. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama