foto

Ginny Dee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gunman: Muž na odstřel
2014 Klub výtržníků
2013 Chceš pěstí?
2012 Dokud budu žít
Suspension of Disbelief
2011 360
2010 Housefull
Swinging with the Finkels

TV seriály

2014 Babylon (TV seriál)
2011 Top Boy (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2010 Lee Nelson's Well Good Show (TV seriál)
Mongrels (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Derren Brown: Hero at 30,000 Feet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky