foto

April Kelly

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 I Still Dream of Jeannie (TV film)
1990 Jak zavraždit milionářku (TV film)
1978 How to Survive the 70s and Maybe Even Bump Into Happiness (TV film)

TV seriály

1998 Becker (TV seriál)
1995 The Pursuit of Happiness (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Where I Live (TV seriál)
1992 Billy (TV seriál)
1989 Free Spirit (TV seriál)
1987 Out of This World (TV seriál)
1984 Partners in Crime (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1982 Teachers Only (TV seriál)
1981 Love, Sidney (TV seriál)
1980 Mork & Mindy (TV seriál)
The Way Mork Were (S02E26)
Clerical Error (S02E24)
A Mommy for Mindy (S02E17)
1979 Mork & Mindy (TV seriál)
The Mork Syndrome (S02E15)
Dial 'N' for Nelson (S02E10)
Mork's Baby Blues (S02E04)
další epizody (6)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
Old Fears (S01E11)
To Tell the Truth (S01E07)
Mork Goes Public (S01E06)
1977 Szysznyk (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

TV pořady

1976 Carpenters Very First Television Special (TV pořad)
Donny and Marie (TV pořad)
Jacksons, The (TV pořad)
Rich Little Show, The (TV pořad)
1975 The Jim Stafford Show (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Riley ve velkém světě (TV seriál)
Girl Meets Goodbye (S03E21)
Girl Meets Sweet Sixteen (S03E20)
World Meets Girl (S03E19)
2016 Riley ve velkém světě (TV seriál)
Girl Meets a Christmas Maya (S03E18)
Girl Meets Hollyworld (S03E17)
Girl Meets Her Monster (S03E16)
další epizody (23)
2015 Riley ve velkém světě (TV seriál)
Girl Meets the New Year (S02E25)
Girl Meets Belief (S02E24)
Girl Meets the Forgiveness Project (S02E23)
další epizody (30)
2014 Riley ve velkém světě (TV seriál)
Girl Meets Home for the Holidays (S01E16)
Girl Meets Brother (S01E15)
Girl Meets Friendship (S01E14)
další epizody (16)
2000 Boy Meets World (TV seriál)
Brave New World: Part 2 (S07E23)
Brave New World: Part 1 (S07E22)
Angela's Ashes (S07E21)
další epizody (11)
1999 Boy Meets World (TV seriál)
Family Trees (S07E12)
What a Drag! (S07E11)
Pickett Fences (S07E10)
další epizody (23)
1998 Boy Meets World (TV seriál)
Santa's Little Helpers (S06E11)
And in Case I Don't See Ya (S06E10)
Poetic License: An Ode to Holden Caulfield (S06E09)
další epizody (24)
1997 Boy Meets World (TV seriál)
A Very Topanga Christmas (S05E11)
Last Tango in Philly (S05E10)
How to Succeed in Business (S05E09)
další epizody (21)
1996 Boy Meets World (TV seriál)
Easy Street (S04E12)
An Affair to Forget (S04E11)
Turkey Day (S04E10)
další epizody (24)
1995 Boy Meets World (TV seriál)
Train of Fools (S03E10)
The Last Temptation of Cory (S03E09)
Rave On (S03E08)
další epizody (21)
1994 Boy Meets World (TV seriál)
Turnaround (S02E12)
The Beard (S02E11)
Sister Theresa (S02E10)
další epizody (23)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
The Father/Son Game (S01E11)
Santa's Little Helper (S01E10)
Class Pre-Union (S01E09)
další epizody (11)

Producentská filmografie

TV seriály

1984 Legmen (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1981 Love, Sidney (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky