foto

Imre Surányi

  • nar. 10.8.1927 (91 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Devictus Vincit (TV film)
1993 Nikdy nezemřeme
1988 A miniszter (TV film)
Soha, sehol, senkinek!
1986 Az aranyifjú (TV film)
1983 A sárkány menyegzője (TV film)
Klapka légió (TV film)
Šťastný Daniel
1982 Requiem
1981 Dočasný ráj
1980 Három dobás hat forint (TV film)
Setkání Bálinta Fabiána s bohem
Vasárnapi szülök
1979 Napforduló (TV film)
1978 A leváltott és kinevezett (TV film)
1977 Földünk és vidéke (TV film)
1974 A 78-as autóbusz útvonala (TV film)
1973 A labda (TV film)
1972 Jó estét nyár, jó estét szerelem I-II. (TV film)
1971 Ember a vízben (TV film)
1970 Ráktérítő (TV film)
1968 Halász doktor (TV film)
1964 Klíč k vraždě
Čtyři děvčata
1963 Rendszáma ismeretlen (TV film)
1962 Neděle ve všední den
1961 Mindenki gyanús (TV film)
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
1959 Chudí boháči
1955 Dvakrát dvě je někdy pět
1952 Tankista Andráš

TV seriály

1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Gyaloghonvéd jelentkezem (E04)
1978 Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Pohřbeni zaživa (E09)
Z deště pod okap (E05)
Tuleň s doutníkem (E03)
1969 Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Neviditelní (E11)
Urychlovač úrody (E10)
Transmisní indikátor vůle (E09)
další epizody (9)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Gázló a Fertőn (E13)
A kölcsön ára (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace