foto

Julien Seri

  • nar. 24.5.1971 (48 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Night Fare
2010 Le Pot de colle (TV film)
2009 Facteur chance ( (TV film)
2007 Scorpion
2004 Yamakasi 2 - Velká výzva
2001 Yamakasi

TV seriály

2006 Alice a Charlie (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Night Fare
2001 Yamakasi

Producentská filmografie

Filmy

2015 Night Fare

Host

TV pořady

2008 Ma plus belle émotion de tournage (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace