foto

Mario Andreacchio

  • nar. 1.1.1955 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 The Dragon Pearl
2006 Sloní putování
2003 Nalezený ráj
2001 Odvážné kordy
1999 Sally Marshall Is Not an Alien
1998 Papoušek a poklad
1995 Napoleon
1990 More Winners: Second Childhood (TV film)
1988 Captain Johnno (TV film)
The Dreaming
1986 Lovná zvěř

TV seriály

1992 Dobrodružství černého hřebce (TV seriál)
1987 Pals (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)

Dokumentární

1992 Vaudeville (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Odvážné kordy

Dokumentární

1986 On Location with Fair Game

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky