foto

Hans Deppe

  • nar. 12.11.1897
    Berlín, Německá říše
  • zem. 23.9.1969 (71 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1966 Wie lernt man Reisen? (TV film)
1964 Schwarzer Peter (TV film)
1962 Muss i denn zum Städtele hinaus
Unsere Jenny (TV film)
1961 Robert und Bertram
1960 Wenn die Heide blüht
1959 Der Haustyrann
Gitarren klingen leise durch die Nacht
Kein Mann zum Heiraten
Mandolinen und Mondschein
So angelt man keinen Mann
1958 13 kleine Esel und der Sonnenhof
Immer die Radfahrer
1957 Alle Wege führen heim
Unter Palmen am blauen Meer
1956 Der Fremdenführer von Lissabon
Mein Bruder Josua
Solange noch die Rosen blüh'n
Tausend Melodien
1955 Der Pfarrer von Kirchfeld
Die Frau des Botschafters
Ihr Leibregiment
Sohn ohne Heimat
Wenn die Alpenrosen blüh'n
1954 Die sieben Kleider der Katrin
Die tolle Lola
Heideschulmeister Uwe Karsten
1953 Heimlich, still und leise
Šeříky až bílé začnou kvést
1952 Der Fürst von Pappenheim
Ferien vom Ich
Land des Lächelns, Das
1951 Es geht nicht ohne Gisela
Grün ist die Heide
1950 Nacht im Separee, Eine
Schwarzwaldmädel
1949 Freunde meiner Frau, Die
Kukačky
Man spielt nicht mit der Liebe
Wie sagen wir es unseren Kindern?
1947 Kein Platz für Liebe
1945 Ein Mann wie Maximilian
1943 Der Majoratsherr
Der Ochsenkrieg
Der kleine Grenzverkehr
Gefährlicher Frühling
1941 Der laufende Berg
Heimaterde
1940 Der Sündenbock
Verwandte sind auch Menschen
1939 Protiva
Tchyně má vždycky pravdu
1938 Jarní bouře
Narren im Schnee
Scheidungsreise
1937 2 x 2 im Himmelbett
Das Schweigen im Walde
Das schöne Fräulein Schragg
Erbschleicher, Die
Meiseken
Zweimal zwei im Himmelbett
1936 Bláznivá chvíle
Der Jäger von Fall
Die Drei um Christine
Straßenmusik
1935 Der Außenseiter
Der mutige Seefahrer
Heilige und ihr Narr, Die
Nacht der Verwandlung
1934 Bums, der Scheidungsgrund
Der Schimmelreiter
Die rosarote Brille
Ferien vom Ich
Herr Kobin geht auf Abenteuer
Kleinen Verwandten, Die
Schloß Hubertus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky