foto

Joe Abdullah

  • nar. 24.12.1926
    Lawrence, Massachusetts, USA
  • zem. 10.3.1999 (72 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Drahá maminko
1977 Record City
1969 Justine
1966 Gambit
1965 Do Not Disturb
1962 Five Weeks in a Balloon
1960 Captain Brassbound's Conversion (TV film)
1959 The Big Fisherman
1958 Legion of the Doomed
1957 Istanbul
Tip on a Dead Jockey
1956 The Mole People

TV seriály

1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Five Fingers (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace