foto

Georg Skarstedt

  • nar. 31.1.1900
    Falun, Dalarnas län, Švédsko-norská unie
  • zem. 8.12.1976 (76 let)
    Vällingby, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Knihkupec, který se přestal koupat
1968 Hanba
1967 En sån strålande dag
1965 Gustav Vasa (TV film)
Hans nåds testamente (TV film)
1964 Henrik IV (TV film)
Äktenskapsbrottaren
1963 Den gula bilen
Det är hos mig han har varit
Kurragömma
1962 Biljett till paradiset
1961 Svenska Floyd
Two Living, One Dead
1959 Bara en kypare
Enslingen i blåsväder
Fröken Chic
Måsen (TV film)
1958 Den store amatören
Flottans överman
Fröken April
Mannekäng i rött
1957 Mästerdetektiven lever farligt
Möten i skymningen
Sedmá pečeť
1956 Det är aldrig för sent
Ett kungligt äventyr
Flickan i frack
Nattbarn
Sju vackra flickor
1955 Danssalongen
Friarannonsen
Ljuset från Lund
Paradiset
Resa i natten
Stampen
Älskling på vågen
Úsměvy letní noci
1954 Dans på rosor
Farlig frihet
Flicka utan namn
Herr Arnes penningar
Lekce v lásce
Salka Valka
Storm över Tjurö
1953 Barabbas
Dansa, min docka...
Léto s Monikou
1952 Hon kom som en vind
Kalle Karlsson från Jularbo
1951 Rozbouřené moře
1950 Bílá kočka
Dívka s hyacinty
Kvartetten som sprängdes
Kyssen på kryssen
Motorkavaljerer
När kärleken kom till byn
Regementets ros
Restaurant Intim
U nás se to stát nemůže
Za štěstím
1949 Kronblom kommer till stan
Kvinna i vitt
Lång-Lasse i Delsbo
Smeder på luffen
Stora Hoparegränd och himmelriket
Syn přístavu
1948 Främmande hamn
Hudba v temnotách
Lars Hård
På dessa skuldror
Přístav
Robinson i Roslagen
Synd
1947 Folket i Simlångsdalen
Försummad av sin fru
Harald Handfaste
Krigsmans erinran
Kronblom
Kvarterets olycksfågel
Livet i Finnskogarna
Maria
Ådalens poesi
1945 Moderskapets kval och lycka
Rosen på Tistelön
Sextetten Karlsson
Sussie
Svarta rosor
1944 Boj na severu
Den osynliga muren
Excellensen
Hans officiella fästmö
Snöstormen
1943 Flickan är ett fynd
Fångad av en röst
Král smíchu
1942 En trallande jänta
Rospiggar
1941 Bara en kvinna
I natt - eller aldrig
Springpojkar är vi allihopa!
1940 Přítelkyně pana bankéře
Stål
1939 Frun tillhanda
Mot nya tider
1938 Storm över skären
1937 Adolf Armstarke
Familjen Andersson
Ryska snuvan
1936 Alla tiders Karlsson
1935 Příboj
Äktenskapsleken
1934 Simon i Backabo
1933 Bomans pojke
1932 Landskamp
Lyckans gullgossar
1931 Den farliga leken
1930 Norrlänningar
1928 Gustaf Wasa del II
1920 Carolina Rediviva

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace