foto

Rainer Lauter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Ihr seid natürlich eingeladen (TV film)
2017 Mordkommission Königswinkel - Liebe bis über den Tod (TV film)
2016 Liebe bis in den Mord: Ein Alpenthriller (TV film)
2014 Charlottes Welt - Geht nicht, gibt's nicht (TV film)
2013 Die Erfinderbraut (TV film)
Herzdamen an der Elbe (TV film)
2012 Idiotentest (TV film)
Odkaz hříšnice (TV film)
Osudový střet (TV film)
Se mnou nepočítej, miláčku! (TV film)
2011 Für immer daheim (TV film)
Lügen haben linke Hände (TV film)
2010 Bei manchen Männern hilft nur Voodoo (TV film)
Familie Fröhlich - Schlimmer geht immer (TV film)
Letní láska (TV film)
Láska hory přenáší (TV film)
2009 Der Stinkstiefel (TV film)
Frauen wollen mehr (TV film)
Heute keine Entlassung (TV film)
2008 Alter vor Schönheit (TV film)
Gefühlte XXS - Vollschlank & frisch verliebt (TV film)
Treuepunkte (TV film)
2000 Zwei Dickköpfe mit Format (TV film)
1999 Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
Gaukler der Liebe (TV film)
1998 Am liebsten Marlene (TV film)

TV seriály

2015 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Zivilcourage (S03E02)
Herzlich willkommen! (S03E01)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Constanzes Geheimnis (S02E06)
Soko Tabarius (S02E05)
Ein richtiges Kind (S02E04)
další epizody (4)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Gott ist tot (S01E09)
Ein Quäntchen Trost (S01E08)
Der Taufschein (S01E07)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

1993 Warheads

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace