foto

Element of Crime

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatort - Der irre Iwan (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

2010 Music Nuggets (TV pořad)
2007 Inas Nacht (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace