foto

Maria Kraakman

  • nar. 5.8.1975 (44 let)
    Soest, Utrecht, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Instinct
2018 Cobain
Mooi geweest
2017 Žena v modrém
2016 Vlaznost
2015 Schneider vs. Bax
2014 Klučičí válka (TV film)
2011 Hříšní lidé města Oss
2010 Hunting & Zn.
2009 Má princezna Karo
2007 HannaHannaH (TV film)
2006 Olivier etc.
2005 Boy Meets Girl Stories #1: Smachten (TV film)
Guernsey
2004 Boy Meets Girl Stories #28: Alleen (TV film)
Twee dromen (TV film)
Zinloos (TV film)
Šestého května
2002 Gesloten
2001 Îles flottantes

TV seriály

2019 Zeven Kleine Criminelen (TV seriál)
2006 Koppels (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Hartslag (TV seriál)
1999 Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Hunting & Zn.
2006 Olivier etc.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky