foto

Johannes Hendrik Langer

  • nar. 1985
    Kiel, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jack
2004 Napola: Hitlerova elita
1994 Phettbergs nette Leit Show

TV seriály

2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Sein oder Nichtsein (S14E19)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace