foto

Bern Hoffman

  • nar. 17.2.1913
    Baltimore, Maryland, USA
  • zem. 15.12.1979 (66 let)
    Sherman Oaks, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 White House Madness
1974 The Missiles of October (TV film)
1973 Soylent Green
Vládce severní dráhy
Černá výprava
1972 Ben
1971 Willard
1969 Hello, Dolly!
1968 Don't Just Stand There!
1966 The Ghost and Mr. Chicken
1965 That Funny Feeling
1964 Líbej mne, hlupáčku
1961 Crimebusters, The - a.z.
1960 Fakta života
The Bramble Bush
1959 Don't Give Up the Ship
Li'l Abner
Man Who Understood Women, The
Scarface Mob, The (TV film) - a.z.
1956 Někdo tam nahoře mě má rád
1949 Ve městě
1948 Obnažené město
1946 Nocturne

TV seriály

1974 Chopper One (TV seriál)
Dirty Sally (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 The Brady Bunch (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 The Road West (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
Our Man Higgins (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
Wrangler (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1951 Major Dell Conway of the Flying Tigers (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Dokumentární

1965 Salute to Stan Laurel (TV film)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Paul Winchell and Jerry Mahoney Show (TV pořad)
1949 Cavalcade of Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace