foto

Filip Dziwiszek

  • nar. 2009

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nina

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Farbowany lis (S06E04)
Każdy z nas cierpi (S06E03)
2019 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Piąta taryfa (S22E04)
2018 Mecenas Lena Barska (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2017 Na sygnale (TV seriál)
Zbłąkany wędrowiec (S05E24)
Komisarz Alex (TV seriál)
Kolory milczenia (S10E10)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Jutro będę wiedział, że cię kocham (S18E28)
2014 Lekarze (TV seriál)
Ukryte motywy (S04E08)
2013 Lekarze (TV seriál)
Druga szansa (S02E08)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
2009 Siostry (TV seriál)
Karolek (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky