foto

Alexandra Bogdanovič

  • nar. 23.9.1986 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Světka

TV seriály

2019 Veďma (TV seriál)
2018 Angelina (TV seriál)
Pervyj raz proščajetsja (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 20 (S04E20)
2017 Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2016 Suďba po imeni ljubov (TV seriál)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koškino zoloto (S10E16)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Belyje noči (S01E06)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky