foto

Luiza Mosendz

  • nar. 12.9.1960 (59 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Leningrad
1995 Sacred Cargo
1989 Katala
Svoboda je radost
1987 Silneje vsech inych velenij
1985 Neprofessionaly
1984 Preždě, čem rasstaťsja
1982 Ně ždali, ně gadali (TV film)
Sportloto

TV seriály

2018 Operacija "Satana" (TV seriál)
2016 Šakal (TV seriál)
2015 Koroleva krasoty (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
Palač (TV seriál)
2012 MosGaz (TV seriál)
2011 Advokat (TV seriál)
Nomer 200 (S08E12)
2010 Klassnyje mužiki (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
2007 Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
2006 Situacija 202 (TV seriál)
Sčasťje po receptu (TV seriál)
2005 Zona (TV seriál)
2003 Kletka (TV seriál)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Ukraděnnyj son (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky