foto

Alfred Schirokauer

  • nar. 13.7.1880
    Cottbus, Brandenburg, Německo
  • zem. 24.5.1954 (73 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1953 Lucrèce Borgia - kniha
1948 Idol of Paris - kniha
1947 Lucrecia Borgia - kniha
1936 August der Starke - kniha
1935 Lucrèce Borgia - kniha
1932 Unmögliche Liebe - kniha
1931 Kadetten - kniha
1930 Primanerehre - kniha
Zwei Menschen - kniha
1928 Die Frau von gestern und morgen - kniha
1925 Der Trödler von Amsterdam - kniha

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace