foto

František Novotný

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Post Coitum
1999 Hanele
1998 Přehmat (TV film)
1997 Nejasná zpráva o konci světa
1996 Kamenný most
Král Ubu
1988 Dobří holubi se vracejí

TV seriály

1990 Největší z Pierotů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace