foto

Regina Gleason

  • nar. 1929
    Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Revenge of the Cheerleaders
1966 Psychedelic Sexualis
1959 Speed Crazy
1958 Tank Battalion
1957 Guns Don't Argue - a.z.
The Joker Is Wild
1956 Walk the Dark Street
1955 Bobby Ware Is Missing
Dial Red O
Las Vegas Shakedown

TV seriály

1969 Bright Promise (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1963 Ben Jerrod (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
1962 New Loretta Young Show, The (TV seriál)
1961 Everglades (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 Rescue 8 (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Harbor Command (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
1954 Captain Midnight (TV seriál)
New Adventures of China Smith, The (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Range Rider (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace