foto

Semmy Schilt

  • nar. 27.10.1973 (46 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Můj přítel T.I.M. (TV film)
2012 Okno
2011 Amsterdam Heavy
Nová země
2008 Kurýr 3
2002 Dynamite! (TV film)

TV seriály

2015 Vechtershart (TV seriál)
2013 POPOZ (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 UFC 31: Locked and Loaded (TV pořad)
UFC 32: Showdown in the Meadowlands (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky