foto

Brian Anthony

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 F.B.I. (TV seriál)
Scorched Earth (S01E15)
A New Dawn (S01E12)
2018 F.B.I. (TV seriál)
Crossfire (S01E04)
2017 Noční směna (TV seriál)
Resurgence (S04E10)
Keep the Faith (S04E07)
Recoil (S04E01)
2016 Noční směna (TV seriál)
Emergent (S03E12)
By Dawn's Early Light (S03E07)
2015 Constantine (TV seriál)
Quid Pro Quo (E10)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
Army Wives (TV seriál)
Jackpot (S07E08)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 F.B.I. (TV seriál)
Conflict of Interest (S01E19)
Most Wanted (S01E18)
Apex (S01E17)
další epizody (8)
2018 F.B.I. (TV seriál)
The Armorer's Faith (S01E10)
Compromised (S01E09)
This Land is Your Land (S01E08)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace