foto

Jennifer Tsay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 When We Grow Up
2016 Split
2011 We Are the Hartmans

TV seriály

2019 The Village (TV seriál)
Good Thing (E02)
2015 Černá listina (TV seriál)
Krmič Trolů č.38 (S03E01)
2010 Znuděný k smrti (TV seriál)
Žil jsem jako dementní bůh (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace