foto

Koen Van Impe

  • nar. Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lost in the Middle
2014 Brabançonne
Jacques a vu
2009 SM-rechter
2008 Zatemnění mysli
2007 Ben X
2006 Tanghi argentini
2005 Indringer, De
1995 Brylcream Boulevard
1993 Beck - De gesloten kamer
1992 Daens

TV seriály

2018 Jednotka 42 (TV seriál)
2017 13 přikázání (TV seriál)
2014 Vriendinnen (TV seriál)
2012 De zonen van Van As (TV seriál)
Quiz Me Quick (TV seriál)
Salamandr (TV seriál)
2011 Elfenheuvel, De (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2008 De smaak van De Keyser (TV seriál)
2007 Katarakt (TV seriál)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Grote boze wolf show, De (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
W817 (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky