foto

Klaus Naeve

  • nar. 1965

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Fussballfieber - a.z.
2002 Katze von Altona, Die
1995 Prasátko Rudi
Theaterdonner (TV film)
1993 Familienehre (TV film)
1992 Männer vom K3 - Zu hoch gepokert, Die (TV film)
1991 Schwarz Rot Gold - Stoff (TV film)
1989 Männer vom K3 - Augen zu und durch, Die (TV film)
Männer vom K3 - Diamanten machen Freunde, Die (TV film)
1988 Das Traumauto (TV film)
1987 Sturmflut (TV film)
1983 Strafanzeige gegen Unbeteiligt (TV film)

TV seriály

2005 4 gegen Z (TV seriál)
2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Freunde wie wir (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Sonntag & Partner (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Finkenwerder Geschichten (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1979 Hallo Spencer (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace