foto

Manfred Petersen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Reise ohne Wiederkehr
1989 Astérix a velký boj
Schweinegeld
1988 Der Kaiser von Neukölln (divadelní záznam)
1985 ¡Vampiros en La Habana!
1977 Sanfter Schrecken (TV film)
1975 Old Surehand (divadelní záznam)
1972 In den Schluchten des Balkan (divadelní záznam)
1970 Der Ölprinz (divadelní záznam)

TV seriály

1994 Bibi Blocksberg (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace