foto

Leslie De Gruyter

  • nar. 25.3.1952 (67 let)
    Poperinge, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Bouře
2008 De fuik (TV film)
2007 Dennis P.
2002 Baby
1998 Létající liftboj
1994 De flat
1993 Wereld van Ludovic, De (TV film)
1985 Vluchtafstand (TV film)
1984 Levenslang (TV film)
1983 Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
1982 De potloodmoorden
Man van twaalf miljoen, De (TV film)
1981 Wacht tot hij opbelt (TV film)
1980 Zandkasteel (TV film)
1974 Salut en de kost

TV seriály

2016 Coppers (TV seriál)
2015 Vossenstreken (TV seriál)
2013 De Ridder (TV seriál)
2012 De zonen van Van As (TV seriál)
Konec přehlídky (TV seriál)
2009 De Rodenburgs (TV seriál)
Kód 37 (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Intensive Care (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Abeltje (TV seriál)
Oud geld (TV seriál)
Zeeuws meisje (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Charlotte Sophie Bentincková (TV seriál)
Heterdaad (TV seriál)
Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1994 De legende van de Bokkerijders (TV seriál)
1992 Plantage allee (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)

Dokumentární

1985 Permeke - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky