foto

Lothar Förster

  • nar. 8.6.1926
  • zem. 6.9.2004 (78 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Bonhoeffer: Agent of Grace
Dessous
1997 Berlin Niagara
1993 Schwarz-Rot-Gold - Der Rubel rollt (TV film)
1991 Das hölzerne Schloss (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Abgründe (TV film)
Rheinsberg (TV film)
1989 Der Mantel des Ketzers (TV film)
Vera - Der schwere Weg der Erkenntnis (TV film)
1988 Der blaue Boll (TV film)
Die Bestie (TV film)
1985 Außenseiter (TV film)
Das Doppelleben des Monsieur Tourillon (TV film)
Der Sohn des Schützen (TV film)
Die Wäscherin von Portillon (TV film)
1983 Der Bastard (TV film)
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Arzt in Uniform (TV film)
Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)
Chirurgus Johann Paul Schroth - Eine Geschichte aus den Anfängen der Charité (TV film)
Die Erbschaft (TV film)
Tajemný jakobín
1980 Der Direktor (TV film)
1979 Pinselheinrich (TV film)
1978 Rote Erde (TV film)
Zünd an, es kommt die Feuerwehr
1977 Haydn v Londýně (TV film)
1976 Polizeiruf 110 - Vorurteil? (TV film)
1975 V zemi blahobytu (TV film)
1974 Kabale und Liebe (TV film)
1972 Bach in Arnstadt (TV film)
Die Mitternachtsfalle (TV film)
Fernsehpitaval - Um den Tod eines Justizobersekretärs (TV film)
Nevděk světem vládne
1971 Alfa 1
Lass das mal den Josef machen! (TV film)
Unerwarteter Besuch (TV film)
1969 Jede Stunde meines Lebens (TV film)
1968 Kriminalfälle ohne Beispiel - Die Dominas-Bande (TV film)
Mord am Montag
1966 Eine kleine Hausmusik (TV film)
Fernsehpitaval - Die Synagoge brennt (TV film)
Fräulein Schmetterling
1965 Clown Ferdinand will schlafen
Die besten Jahre
Ehering in der Westentasche (TV film)
Episoden vom Glück (TV film)
König Drosselbart
Orpheus steigt herab (TV film)
Solange Leben in mir ist
Testpersonen (TV film)
1964 Verflixte Bande (TV film)
1963 Blaulicht - Heißes Geld (TV film)
Die Reise um die Erde in 80 Tagen (TV film)
Die Räuberbande (TV film)
Die Sommerfrische (TV film)
1961 Das Rabaukenkabarett
Der Schatten (TV film)

TV seriály

1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1993 Motzki (TV seriál)
1991 Agentur Herz (TV seriál)
Vorsicht! Falke! (TV seriál)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1984 Familie Neumann (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1978 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Kurschatten (E57)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
Tajné komando Spree (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1966 Hannes Trostberg (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Divadelní záznam

1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
1983 Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky