foto

Mirella Freni

  • nar. 27.2.1935
    Modena, Itálie
  • zem. 9.2.2020 (84 let)
    Modena, Emilia-Romagna, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Figarova svatba (TV film)
1997 Fedora (TV film)
1992 Weltstars singen Weihnachtslieder (TV film)
1989 Adriana Lecouvreur (TV film)
Faust (TV film)
1988 Bohème, La
1983 Licht ins Dunkel (TV film)
1982 Ernani (TV film)
1976 Otello (TV film)
1974 G. Puccini: Madama Butterfly (TV film)
1965 Bohème, La (TV film)

Dokumentární

2010 Mirella Freni - Ein Leben für die Oper (TV film)
2006 Tatort Oper (TV film) - a.z.
1999 Herbert von Karajan 1908-1989 (TV film) - a.z.
1997 Legenden (TV seriál)
1991 Dame Kiri Te Kanawa: My World of Opera (TV film) - a.z.
1983 Sto let Metropolitní opery (koncert)

Host

TV pořady

1983 Licht ins Dunkel (TV pořad)
1977 Live from the Metropolitan Opera (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky