foto

Vladimir Begma

  • nar. 28.10.1966 (52 let)
    Kiev, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vremja pěrvych
2008 Ment v zakoně 1: Udavka dlja opera (TV film)

TV seriály

2016 Vyšibala (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Vdova (TV seriál)
2013 Žiť dalše (TV seriál)
2012 Děffčonki (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Igra (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2010 Enigma (TV seriál)
Koridory vremeni (E15)
Šušmor (E14)
Chozjajka (E13)
další epizody (15)
Pobeg (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
2008 Bolšaja igra (TV seriál)
Čas Volkova 2 (TV seriál)
2007 Advokat (TV seriál)
Inogda oni vozvraščajutsja (S04E12)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Kilki v tomatě (S05E06)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Rubljovka Live (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace