foto

Eric Schneider

  • nar. 30.8.1934 (85 let)
    Jakarta, Indonésie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Alles is liefde
2003 Cloaca (TV film)
1989 Vražedný trojúhelník
1979 Een pak slaag
1975 Flanagan
Lifespan
1969 Drop-out
1966 10.32

TV seriály

2012 Beatrix, Oranje onder Vuur (TV seriál)
2010 Bernhard, Schavuit van Oranje (TV seriál)
2007 Stellenbosch (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Zbraň (S06E02)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Sumit (S05E13)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Život ve strachu (S04E12)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Zmizení (S02E21)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1978 Kant aan m'n broek! (TV seriál)
1969 De kleine zielen (TV seriál)
1967 Le monde parallèle (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace